Константин ПавловЗаповядай, каня те на рожден ден!

Събитието ще се състои на 31. март 2012г., събота, от 20:00 часа, в „Студио 414“, което се намира зад Завод „Витоша“ на бул. „Черни Връх“. Входът е между Завод „Витоша“ и сградата на ДАНС, зад бариерата, продължава се по пътя направо. Виж приложената схема:

Заповядай, каня те на рожден ден!

Скъпи приятели. Очаквам ви след 20:00 часа на уреченото място.

Приемам подаръци с удоволствие, но ви моля да се съобразите със следното –
1. Без обемисти вещи (няма къде да ги държа)
2. Без бутилки (освен ако не са много специални)
3. Без книги (освен ако не са много специални)

Ако ви се струва, че искам невъзможни неща и нямате време да търсите подарък, има втора възможност:

Имам остра нужда да си купя нова техника и затова предприемам следната акция: За хората, на които не им се занимава да ми търсят подаръци или не са уверени какво точно ми трябва, а искат да ми направят добро, ще приготвя следното:
1. Около 20 екземпляра от книгата „Люде, на които не им се отваря парашута“, които могат да бъдат закупени на купона. Както знаете, аз съм преводач, редактор и издател на тази книга. Книгата е много хубава, ако сте я чели може да я купите за подарък на някой друг ;-)
2. Около 20-30 книги от личната ми библиотека, които могат да бъдат закупени на изгодни цени на купона. Предимството е, че повечето са минали през ръцете ми и мога да ви кажа мнението си за тях.

Нито купуването на книжка, нито купуването на подарък са задължителни. Щом сте получили тази покана, значи за мен е най-вече важно да ви видя на тържеството, а останалото е второстепенно!

4 Responses

 1. Това е утре, нали :) Благодаря за поканата, Коста. Ще разкажеш дали си разбрал «смисъла на живота» за последната година. И да си жив и здрав!

  by Таня on мар 30, 2012 at 09:12

 2. Не знам какво е станало в края на март и началото на април, но се оказа че освен мен, 1/3 от всичките ми реални (нефейсбук) приятели и познати сме се пръкнали в рамките на около седмица :-)

  by Огнян Младенов on мар 30, 2012 at 11:54

 3. Март и април е следствие, Оги! Трябва да помислим какво е ставало в края на юни. ;-)

  by К on мар 30, 2012 at 12:03

 4. И аз съм се пръкнала по това време. Готино стадо овце сме се събрали!

  by Десислава Бошнакова on мар 30, 2012 at 20:42

Leave a Reply

Spam protection by WP Captcha-Free
Скорошни публикации


СтранициAbout Константин Павлов

Това е моят професионален сайт. Тук публикувам интересни новини, мои коментари, съвети и всичко друго, което ми се струва важно от областта на интернет, медиите и технологиите. Абонирайте се за RSS емисията на сайта, става за секунди. Прочетете повече за мен и моята професионална биография. Мога да ви помогна с вашите интернет проекти. Тук ще намерите и контакти. Имам и личен блог.more →

Switch to our desktop site